sine-curadef2-2

 

Alle consulten gebeuren op de beide locaties na afspraak bij de dierenarts van uw voorkeur. Deze kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden, waarbij u de dag en tijdstip van uw voorkeur kan aangeven, met welk probleem uw dier te kampen heeft en met hoeveel dieren u wenst te komen. Op deze manier verlopen de consulten in alle rust in een stressvrije omgeving en is er minder contact tussen dieren, waardoor overdracht van kiemen tot een absoluut minimum beperkt wordt.

In de praktijk te Kieldrecht kan u terecht voor het afhalen van voeding, medicatie en hulpmiddelen zoals oa. tandenborstels, tandpasta,… alsook voor voedingsadvies en het wegen van uw huisdier.

De balie is open van 15.00u tot 18.00u en dit op maandag/dinsdag en donderdag/vrijdag.

Tijdens de openingsuren is er steeds een dierenarts aanwezig.

Buiten deze tijden mag u, zoals altijd, als de deur los staat, binnen springen voor vragen of voor het afhalen van medicatie en voeding. U kan steeds mailen of telefoneren om bepaalde producten of voeding voor u, op naam, klaar te leggen aan de balie. Wij geven dan een seintje zodanig dat u weet dat uw producten zeker aanwezig zullen zijn.

Sine Cura 016

Dierenartsenpraktijk Sine-Cura.

Uw huisdier, onze zorg.
Ben Oelbrandt en Inge Bruggeman

Dorpsstraat 68 te 9130 Kieldrecht 03 773 13 23
Kronenhoekstraat 7 te 9170 Sint-Gillis-Waas 03 770 75 25

info@sine-cura.be
www.sine-cura.be

Onze Folder (PDF)

Contacteer