Het Wase Tegelhuis is als familiebedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak in vloer-en muurtegels door 2 generaties lang beroepservaring. Als tegelbedrijf met onze eigen toonzaal kunnen wij zeker en vast uw wensen voldoen en tegemoet komen. Naast onze toonzaal hebben wij ook professionele medewerkers die alle werken hetzij voor nieuwbouw of renovaties bij u kunnen komen uitvoeren.

kathleen 028

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze lijm en/of voegmortel aangepast aan de ondergrond en formaat van de tegel. Ons aanbod van plaatsings- en onderhoudsproducten is gestoeld op de deskundige ervaring van de marktleiders.

Voor de keuze van een gepaste vloer ga je niet over één nacht ijs. Je kijkt, vergelijkt en zoekt net die stijl die het best bij je woning past. We proberen aan de hand van detailfoto’s en realisaties een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van een bepaalde vloer of muurtegel.

We volgen op de voet wat nieuw is op de tegelmarkt. Bij ons kan u terecht voor een hedendaags gamma aan vloer- en muurtegels. Wij bieden, keramiek, mozaïek, grootformaten aan.

Onze toonzaal is open op afspraak. Gelieve ons te contacteren via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!

“Sinds 1960 een synoniem voor kwaliteit en vakwerk als het op vloer- en muurtegels aankomt.”

Adres

Ons adres:

Merodestraat 36, Kieldrecht

Telefoon:
Contacteer