Een samenvatting van het goedgevulde jaar van de Koopkern Kieldrecht.

Een jaar vliegt voorbij en wat voor een jaar ! Koopkern Kieldrecht heeft er een goedgevuld en vruchtbaar jaar opzitten :

– onze eindejaarsactie 2018

De ondertussen goed ingeburgerde eindejaarsactie van Koopkern Kieldrecht, met de wekelijkse trekkingen, was weerom een groot succes ! Vele gelukkige winnaars mochten tijdens de nieuwjaarsreceptie weer mooie prijzen in ontvangst nemen.
En ook dit jaar werden er extra prijzen (cultuurbons en bons van enkele handelaars) uitgereikt onder het opgekomen publiek.

– De beschilderde etalages vielen in de smaak, zelfs de kleine verrassing van de schilder (een mini-zoektocht langsheen de beschilderde etalages) werd goed onthaald!

– De feeërieke verlichting van de deelnemende handelaars, rondom de boom op de markt en in de Dorpsstraat dompelde Kieldrecht onder in een warme kerstsfeer …

– onze Koopkern Kieldrecht geschenkbon

Het gebruik van de cadeaubonnen loopt super. Een verjaardag, een jubileum, een bedankje, een hart onder de riem, …
Onze inwoners vinden altijd wel een gelegenheid om iemand een Koopkern Kieldrecht cadeaubon te schenken!
Met deze bonnen kunnen de klanten bij alle deelnemende handelaars/leden van Koopkern Kieldrecht terecht.

– met belgerinkel naar de winkel 2018

Met enige trots mogen we toch wel zeggen, dat door ons grote succes van vorig jaar (toen werd ‘met de fiets naar de winkel’ in Kieldrecht en Nieuw Namen door Koopkern Kieldrecht zelf georganiseerd) , dit jaar Beveren ervoor gekozen heeft om deze actie over de ganse gemeente weer nieuw leven in te blazen… En dat werd uiteraard weer een groot succes ! De winnaars van de fiets mochten op ‘autoloze’ zondag hun fiets in ontvangst nemen.

– onze netwerkavonden

19 maart: een info moment door de beheerders van onze website, de voorstelling van onze nieuwe bestuursleden, gekoppeld aan een bezoekje aan de nieuwe accommodatie van Rouwcentrum Van De Velde

4 juni: een avondje gezellig samenzijn, ideeën uitwisselen, bijpraten, …tijdens een heerlijke BBQ verzorgd door Filip & Eva in de tuin van Den Angeluus

23 augustus: met de zonnetrein door en langs onze polders, een uiteenzetting over de toekomstplannen in het info centrum, een glaasje Zuid-Afrikaanse fonkelwijn en afsluiten deden we in Den Brisee

– onze website

Hierop vinden de mensen sneller de gegevens van uw zaak terug. Nieuwe inwoners maken handig gebruik van de contactgegevens die ze terugvinden op de site. Vergeet niet om op regelmatige basis ook uw eigen acties via de site kenbaar te maken!

– valentijn én voetbal …

De stickers op uw etalages tijdens de periode van Valentijn én de voetbalweken zorgen voor ‘kleur’ in onze gemeente, zichtbaarheid en er wordt over gepraat … onze leden vormen samen één team … de inzet van allen zorgt voor een mooi, leefbaar en bruisend dorp!

– onze boodschappentassen actie

Een ‘super’ idee zo blijkt, meer dan 500 boodschappentassen vonden hun weg naar de inwoners van Kieldrecht, als je bedenkt dat voor elke tas 5 verschillende leden van Koopkern Kieldrecht werden bezocht, dan is dat goed voor 2500 bezoeken aan onze plaatselijke handelaars !
Elke week mocht ook een “gelukkige” de tas vullen voor € 25,00 , want wekelijks werd uit de deelnemingsformulieren 1 waardebon van € 25,00 geloot !

– NIEUW : “handelaar in de kijker”
Wekelijks zal er een handelaar “in de kijker” worden geplaatst op onze website, op onze Facebook én in een column in ’t Koerierke, voor de voorstelling wordt u uitgenodigd voor een kort interview met de mensen van onze website , de voorstelling wordt steeds aangevuld met een door Ward gemaakte foto van de handelaar.

– Contacteer ons gerust voor suggesties, ideeën voor nieuwe acties of reacties.

Bestuur Koopkern Kieldrecht

Kristof ( Axa ), Ward ( fotografie ), Ben ( Sine Cura ), Peter ( Eet-plezier ), Jan ( Den Angeluus ), Chantal ( Brisee ), Alexander ( B&B Arenberghoeve ), Jan ( Groep Penneman ), Filip ( slagerij Filip & Eva ), Jan ( Zuid Afrikaanse wijnen ), Isabelle ( Van Kruyssen electro keukens sanitair )

of via mail info@koopkernkieldrecht.be

Maak ook kennis met onze lokale handelaren

Laden…