Nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie 2018
Acties

Zondag 14 januari 2018 – onder een stralende winterzon – vond iedereen die Kieldrecht en Nieuw-Namen nauw aan het hart lag én nieuwsgierig was wie dit jaar met de hoofdprijs naar huis zou gaan, de weg naar Ermenrike.

De Nieuwjaarsreceptie is ondertussen een traditie geworden : de trekking van de winnaars van de eindejaarsactieprijzen, voorafgegaan door een ‘stukje cultuur uit Kieldrecht’.

Dit jaar viel de beurt aan onze Koninklijke Toneelvereniging Kunst Veredelt : met hun ode aan Toon Hermans en Wim Sonneveld, aangevuld met prachtige oude en nieuwe beelden van Kieldrecht en Nieuw Namen, lieten ze de vele aanwezigen mijmeren, lachen en een traan wegpinken … ( we weten ook nog steeds niet wat er in het struikgewas zit )

Een goed gevulde zaal, een enthousiast publiek : het steekt de leden van Koopkern Kieldrecht, de plaatselijke Culturele Verenigingen en Cultuurraad Kieldrecht een hart onder de riem. Het geeft een extra motivatie om ook volgend jaar weer te werken aan een levendig, bruisend dorp : ons dorp Kieldrecht !!

Het is door de inzet en deelname van de Koopkernleden, dat alle activiteiten voor U kunnen georganiseerd worden, dat de straat kan opgefleurd worden voor Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn, het WK voetbal, … dat de paashaas bij de leden een mand paaseitjes bezorgd, dat er in 2018 een nieuw ‘collectors item’ kan gelanceerd worden : de KoopKernKieldrecht boodschappentas ( handig, compact én uniek ) !

Na de voorstelling het moment waarop iedereen zat te wachten : de prijzen en de winnaars van de eindejaarsactie ! Met de hulp van de Schepenen Filip Kegels en Boudewijn Vlegels werden uit de duizenden deelnemingsformulieren onderstaande winnaars gehaald.

Uiteraard werden ook de mensen in de zaal niet vergeten, na de officiële trekking van de winnaars van de Koopkernactie, werden nog enkele mooie prijzen verdeeld onder de mensen in de zaal ! Met dank aan Cultuurraad Kieldrecht, het Gregoriuskoor, de Leopold- en Albertisten, Koninklijke Harmonie Sint Cecilia en Koninklijke toneelkring Kunst Veredelt voor hun mooie bijdrage !

Na het ‘officiële gedeelte’ tijd voor de nieuwjaarsreceptie ! In de foyer werden de ‘beste wensen’ uitgewisseld en kon
iedereen genieten van een hapje en een drankje ! De KoopKernKIeldrecht fotograaf van dienst : “Ward” zorgde dit keer voor de nodige ‘animo’. Met behulp van enkele feestelijke ‘hulpmiddelen’ zorgde hij voor prachtige portretten !

Kon U niet aanwezig zijn op de receptie ? Geen nood, op www.koopkernkieldrecht.be én facebook kan U binnenkort terecht om de foto’s te bekijken van de voorstelling, de trekking en de receptie !

De “kerstschilder” zorgde dit jaar voor een extra’tje: in de kerstdecoratie op de ramen van onze leden, verborg hij enkele letters en cijfers … Wie de ‘route’ van raam tot raam aandachtig heeft gevolgd, kon daarmee het ‘winnende woord’ samenstellen : “nieuwjaarscadeauverpakkingsmedewerkster” …

Tot slot wensen wij, namens KoopKernKieldrecht, iedereen een “fantastisch” 2018 toe !

Maak ook kennis met onze lokale handelaren

Laden…