“Surprise Event” van UNIZO Beveren.

We hebben volgende uitnodiging ontvangen van Unizo:

Onze komende activiteit hebben wij “Surprise Event” genoemd. Waarom weten wij eigenlijk zelf niet zo goed, alhoewel wij hiervoor al een draaiboek hadden.
Wisten jullie dat onze gemeente Beveren 7 (lees zeven) bierbrouwers telt die samen meer dan 20 bieren brouwen? Deze 7 bachussen hebben onlangs beslist een samenwerkingsverband op of in te richten onder de naam “Bier Verenigt”.
Een bierproeverij vonden wij een goed idee om er een netwerkevent rond te bouwen. Elke brouwer gaat zijn eigen favoriete eigen gebrouwen bier voorstellen en toelichten. Wij gaan dus 7 Beverse bieren proeven maar wees gerust: deze specialiteiten worden geschonken in proefglaasjes van 15 cc. En natuurlijk voorzien wij daarbij horende passende hapjes.
Maar toch houden wij één surprise over nl. een causerie. Wie de Dikke Van Daele open slaat, leest daarin dat een causerie een luchtig gesprek is over een wetenschappelijk i.c. bedrijfsgerelateerd onderwerp dat primo niet lang mag duren en secundo ook voor een leek moet begrijpbaar zijn.
Hebben wij wij jullie genoeg getriggerd? Deze “Special Event” vindt plaats op donderdag 20 september in feestzaal Ter Meersch (voorheen vleeswaren Westra) Vesten 23 te Beveren. De ontvangst is voorzien om 19.30 uur en de proeverij start 30 min later.
De officiële uitnodiging volgt asap en de prijs is meer dan een proeverij waard: Unizoleden betalen 25 euro en niet-leden betalen 35 euro, exclusief BTW en betalen na ontvangst factuur.. Wij verwachten jullie inschrijving ten laatste 17 september 2018. Wees er snel bij want er zijn maar 50 plaatsen.
Schrijf nu in!

Maak ook kennis met onze lokale handelaren

Laden…