Veel bezoekers voor de nieuwjaarsreceptie in Ermenrike op 13 januari 2019.

Op zondag 13 januari 2019 vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie georganiseerd door de Koopkern, het feestcomité en de cultuurraad van Kieldrecht plaats in cultuurcentrum Ermenrike. De opkomst was ook dit jaar weer zeer groot. Zo’n 200 inwoners van Kieldrecht en Nieuw-Namen kwamen dit jaar kijken naar een fantastisch optreden van Con Brio, de percussiegroep van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia.
In de speeches werd de nadruk gelegd op de goede werking van de cultuurraad met de voorstellingen van de vele verenigingen alsook het succesjaar van de Koopkern Kieldrecht die alleen kan functioneren door de vele leden bij de handelaars en de vele klanten die bij de lokale handelaars hun inkopen doen en meedoen aan de verschillende acties.
Nadien werden de resterende prijzen van de eindejaarsactie van de Koopkern getrokken door schepen Katrien Claus en een aantal gemeenteraadsleden. Er werden nog voor zo’n 2200 euro aan waardebonnen getrokken voor deze eindejaarsactie. De lijst van winnaars, die persoonlijk verwittigd worden, kan u verder bij dit artikel vinden. Er werden ook nog 18 aanwezigheidsprijzen getrokken met vooral vrijkaarten voor optredens van o.a. het Gregoriuskoor, toneelgezelschap Kunst Veredelt, de Koninklijk fanfare Leopold- en Albertisten en de koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Kieldrecht.
Tijdens de aansluitende receptie met een drankje en een hapje werden de aanwezigen als verrassing vereeuwigd door een karikaturist zoals u kan zien in de bijgevoegde foto’s.

Maak ook kennis met onze lokale handelaren

Laden…